Therapie

 
In principe zijn we een fysiotherapie praktijk, maar die term dekt niet meer geheel de lading. Als grootste praktijk van Culemborg hebben we 8 fysiotherapeuten, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Daarom kunnen we u een breed aanbod van geregistreerde specialismen aanbieden en u gericht en doelmatig in onze praktijk van dienst zijn! Klik op het specialisme waarover u meer wilt weten en informeer uzelf! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijke uitleg.
 
Coret Fysiotherapie heeft twee lokaties in Culemborg. In het centrum /EVA-Lanxmeer/ Terwijde in het nieuwe zwembad De Waterlinie, Multatulilaan 5a en in de nieuwbouwwijk Parijsch aan de Prijsseweg 77.
 
U kunt bij ons terecht voor klachten aan houdings- en bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld bij sportblessures, als u door uw rug bent gegaan of al jaren bekend bent met reuma. Het is ook geen probleem om bij u aan huis te behandelen, bijvoorbeeld als u net een operatie heeft gehad aan een heup of knie.