Marc Mommer

 
Ik werk sinds maart 2009 bij Coret Fysiotherapie. Daarvoor heb ik gewerkt bij onze collega's in Beusichem, Silvia Crum Fysiotherapie in Lienden en bij Totalfysio in Ammerzoden. Ik heb me middels cursussen gespecialiseerd in problematiek in schouder en knie en de opleiding
  • echografie afgerond. De opleiding
  • Dry Needling heb ik in 2012 afgerond! Tevens sta ik ingeschreven bij
  • MS Zorg Nedeland. Een netwerk van zorgverleners die zich gespecialiseerd hebben in het behandelen van mensen met Multiple Sclerose. www.mszorgnederland.nl
 
Mijn "missie" is het om onze clienten zo goed mogelijk te behandelen door op de hoogte te blijven van de laatse ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en met mijn open houding, communicatieve vaardigheden en met ons kwalitatief sterke team de client te motiveren aktief met zijn gezondheid bezig te zijn.
 
Op maandag- en donderdagochtend begeleid ik onze clienten tijdens het fitnessen. Op en verantwoorde maar ook gezellige manier begeleid ik de sporters die vroeg uit de veren komen. Hier kunt meer meer over lezen onder het kopje fitness.
 
Mijn ambitie is het om te groeien binnen de Praktijk en de specialist te worden op het gebied van schouder- en knieklachten. Tevens is Dry Needling een methode die ik de komende tijd wil iplementeren in mijn behandelingen.