Jeanet van der Meulen

 
Jeanet werkt sinds juli 2011 bij Coret Fysiotherapie. Voorheen was ze als fysiotherapeut werkzaam in o.a. Nieuwegein en in de USA. Jeanet  heeft met name affiniteit met aktieve therapie en is dan ook veel met haar patienten veel in de oefenzaal zaal te vinden. Ze werkt op de de dinsdagochtend en -avond en op de vrijdagochtend en -avond op de lokatie aan de Prijsseweg!
 
Jeanet: "instructie en samenwerking zijn belangrijke onderdelen van mijn behandeling en interesse in de patiënt en zijn omgeving maakt dit vak voor mij zo boeiend Het is belangrijk om vakinhoudelijk op de hoogte te blijven daarom ben ik geabbonneerd op het vaktijdschrift Physios met daarin de nieuwste feiten en ontwikkelingen binnen ons vak. . De cursussen die heb gevolgd zijn vooral gericht op kracht en conditie training, hartrevalidatie en ook hoort "medical taping" tot mijn competenties!".
 
Met de komst van onze nieuwe praktijk in het nieuwe zwembad "de Waterlinie" zijn Nicole en ik inmiddels bezig met de cursus tot Aqua-Vitaal fitnessinstructeur. Dit is weer een hele leuke nieuwe toevoeging aan mijn vak.
 
Ook ligt er een uitdaging in het begeleiden van oncologische patienten. In oktober 2015 heb ik een opleiding afgerond waarmee ik mijn kennis en afiniteit met deze patientengroep in praktijk kan brengen. Hetzij individueel danwel middels beweeggroepen. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat gedoseerde oefentherapie tijdens en na chemo kuren effectief is ter bevordering van conditie behoud en algeheel welbevinden.